Markt, Gouda

In de winterperiode van 2019 is aan de Markt 31 in Gouda de bar/restaurant CasaChow gerealiseerd.Een uitdagend project met een strakke planning. In het voorjaar is de zaak opengegaan.

Markt, Gouda.

Aan de Markt 30 te Gouda is in de zomer van 2018 BarBier Gouda gerealiseerd. Voordat dit speciaal biercafé open kon moest er grondig verbouwd worden.

Wijdstraat, Gouda.

In opdracht van GREEN Real Estate B.V. heeft JointForce de verbouwing van een monumentaal pand in het centrum van Gouda begeleidt. In dit pand is zowel een woning als een winkelruimte gerealiseerd. Beide apart ontsloten met de openbare weg.

Crabethstraat, Gouda.

Begin 2018 leverde JointForce een totaal verbouwd monument op in Gouda. In een relatief snelle doorlooptijd is het pand grondig verbouwd.

Gentseweg, Gouda.

In de periode 2017/2018 is het kantoorpand Gentseweg 5-11 in Gouda volledig onder handen genomen en ingericht naar de enorme groei die opdrachtgever Dekbed-Discounter.nl doormaakt.

Bleulandweg, Gouda.

In het najaar van 2017 heeft JointForce het appartement aan de Bleulandweg 420 in Gouda aangekocht. Dit pand is volledig gerenoveerd en in januari 2018 verkocht.

Schweitzerplein, Gouda.

In mei 2017 heeft JointForce een hoekwoning in Gouda aangekocht. Deze woning is volledig gerenoveerd en turnkey opgeleverd. De woning is in oktober 2017 verkocht.

Nijverheidsstraat, Gouda.

Aan de Nijverheidsstraat te Gouda heeft JointForce Development een nieuwe showroom gerealiseerd. Deze nieuwe showroom is bestemd voor Springvale Chesterfields. Springvale is een toonaangevende dealer die door heel Europa originele Engelse Chesterfield banken verkoopt.

Contact ons!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form