top of page
20200922_174010.jpg

Bloemist Gorissen

Na de bouwvak 2020 heeft JointForce Development een nieuwe bloemenkiosk gerealiseerd op het Stationsplein in Gouda.

 

De samenwerking met de gemeente Gouda en de opdrachtgever zorgt nu voor een naadloze aansluiting op het verder opgeknapte stationsgebied van Gouda.

20200827_090145.jpg

'T Herthuys

In 2020 heeft JointForce Development dertien stadsappartementen gerealiseerd aan de Markt in Gouda. Het betreft een historisch pand met de vele uitdagingen die dat met zich mee brengt. ’t Herthuys werd in 1572 gebouwd en deed aanvankelijk dienst als logement voor nonnen uit het Sint-Catharinaklooster, om later dienst te doen als onderkomen voor belangrijke gasten van het stadsbestuur.

Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van ontwikkelaar White House Development.

edit7.jpg

Gouds Glas

In het voorjaar van 2020 heeft JointForce Development, als bouwteampartner voor de bouwkundige werkzaamheden, het restaurant Gouds Glas gerealiseerd. Tevens is er in het aansluitende pand een spoelkeuken gemaakt.

Een voor Goudse begrippen zeer grote zaak met een tijdloze uitstraling.

 

Een intensief project dat binnen planning is afgerond. Wij zijn trots op de positieve recensies van opdrachtgevers en bezoekers.

Schermafbeelding 2020-05-06 om 16.03.06.

Starware

In het najaar van 2019 heeft JointForce Development 800 M2 kantoor gerenoveerd in Gouda. Deze kantoorruimte is het hoofdkantoor van Starware geworden. Er is een zeer transparant kantoor opgeleverd dat van alle gemakken is voorzien. Als u plannen heeft uw verouderde kantoorruimte te upgraden, neem contact met ons op.

 

JointForce Development presenteert graag de werkwijze die bij onze vaste opdrachtgevers erg goed bevalt.  

20190607_073522.jpg

Doelenstraat

In opdracht van eigenaar Veenhuis Vastgoed en beheerder White House Asset Management heeft JointForce Development in de zomer van 2019 drie appartementen gerealiseerd aan de Doelenstraat te Gouda. 

De opdracht was helder: goed verhuurbare appartementen opleveren voor de lange termijn. JointForce Development, met een goed netwerk van bouwpartners, heeft dit binnen de planning gerealiseerd. 

Mooie locaties in de binnenstad van Gouda krijgen met deze aanpak een tweede leven. Bij JointForce Development zijn deze projecten in de juiste handen. 

Schermafbeelding 2020-05-06 om 15.57.51.

Casa Chow

In de winterperiode van 2019 is aan de Markt 31 in Gouda de thuishaven van bar/restaurant CasaChow gerealiseerd.
Opnieuw een uitdagend horecaproject met een strakke planning. In het voorjaar van 2019 is de zaak opengegaan.

Laatste gebruiker van het pand was een kledingzaak. Er was geen voorbereiding voor horeca. Dit zorgde ervoor dat een grondige verbouwing nodig was om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Wij zijn er trots op dat wij ons steentje hebben mogen bijdragen aan deze mooie zaak.

Schermafbeelding 2018-08-30 om 16.49.46.

Barbier

Gouda heeft sinds de nazomer van 2018 een nieuw speciaal biercafé aan de Markt: BarBier Gouda.  

Voor de eigenaar een tweede zaak in de binnenstad op een nieuwe locatie. Dit aangetrokken pand moest compleet worden leeg gesloopt waarna met de constructieve ingrepen kon worden gestart. Hierna volgde de afbouw en de totale inrichting. JointForce Development heeft voor de eigenaar dit bouwkundige proces begeleid en uitgevoerd. Een uitdagend proces met een strakke planning. 

Gouda heeft met dit mooie café een populaire stek erbij aan de Markt.

Chesterfield 1.jpg

Springvale

Aan de Nijverheidsstraat te Gouda heeft JointForce Development een nieuwe showroom gerealiseerd. De nieuwe gebruiker is Springvale Chesterfield. Dit is een toonaangevende dealer die door heel Europa originele Engelse Chesterfield meubels verkoopt.

Het pand aan de Nijverheidsstraat heeft in vroegere jaren al gefunctioneerd als showroom voor bouwmaterialen. Hierna is het pand het hoofdkantoor van de Van Nieuwpoort Groep geweest. Vanaf juni 2016 is het pand de nieuwe thuishaven van Springvale Chesterfield. JointForce Development heeft de transformatie begeleid en uitgevoerd.

bottom of page