Recente ontwikkelingen

12 juli 2019

Pieter Pourbusstraat, Gouda

JointForce heeft 275 M2 bouwgrond gekocht aan de Pieter Pourbusstraat in Gouda.Afgelopen periode zijn de voormalige opstallen op het terrein gesloopt en is het terrein opgeruimd. Binnenkort wordt er meer bekend over de invulling van deze ontwikkeling.

14 juni 2019

Doelenstraat te Gouda

In opdracht van Veenhuis Vastgoed en White House Asset Management heeft JointForce, met partners, drie appartementen gerealiseerd aan de Doelenstraat te Gouda.

7 juni 2019

CasaChow in Gouda

Afgelopen periode heeft JointForce de werkzaamheden opgeleverd aan de Markt in Gouda.De nieuwe bar/restaurant CasaChow is begin mei geopend. Een wereldwijde keuken aan de Markt in Gouda.Een uitdagend project waar het bouwteam, in samenwerking met de opdrachtgever, een prachtig eindresultaat heeft neergezet.

20 mei 2019

Achterwillenseweg in Gouda

In de afgelopen periode heeft JointForce de dubbele garage opgeleverd aan de Achterwillenseweg in Gouda.Onderdeel van de opdracht was de stijl van de garage zo goed mogelijk te laten aansluiten bij het woonhuis.

22 februari 2019

Realisatie van Casa Chow in Gouda aan Markt 31.

Eind 2018 is JointForce gestart met de realisatie van Casa Chow in Gouda aan Markt 31.Vandaag worden de in- en uitblaasunits op het dak gehesen voor de ventilatie en binnen worden de vloerafwerkingen gelegd.

Vandaag worden de in- en uitblaasunits op het dak gehesen voor de ventilatie en binnen worden de vloerafwerkingen gelegd.Half maart 2019 staat de oplevering gepland. Zie onderstaand nieuwsbericht voor meer informatie!
https://www.ad.nl/gouda/wereldse-gerechten-in-nieuwe-streetfoodbar~a6f4c4ef/

15 december 2018

Project dubbele garage met buitenkeuken.

Project dubbele garage met buitenkeuken.Deze week storten wij de vloer voor het project aan de Achterwillenseweg in Gouda.

22 december 2018

De Goudse IJsbaan

De Goudse IJsbaan is weer opgebouwd! Komende weken kan er weer volop geschaatst worden.JointForce wenst iedereen goede dagen en kijkt uit naar een goed 2019!

15 december 2018

BarBier Gouda

Afgelopen periode is speciaal biercafé BarBier open gegaan. De nieuwe zaak kan op veel belangstelling rekenen. Na een eerder update van start voorbereiding is het nu gereed. Een lang intensief proces met veel verschillende facetten.
Wij wensen onze opdrachtgever Ton Vergeer erg veel succes de komende periode.

15 december 2018

Buitenruimte Twaalfmorgen Reeuwijk

JointForce legt in de Twaalfmorgen de buitenruimte aan bij een nieuw gebouwde zomerwoning. Dit werk houdt onder andere in: gefundeerde hardhouten terrassen rondom woning, aanlegplaats, diverse paden en een schuur.
De woning is gebouwd door Bouwbedrijf Boer uit Stolwijk.

12 november 2018

Hoolwerf Heiwerken Eemdijk

Afgelopen periode heeft JointForce de bedrijfslocatie van Hoolwerf Heiwerken mogen voorzien van nieuwe bestrating.
Er is zo’n 2.000 M2 nieuw straatwerk geleverd en gelegd. Wij danken de firma Hoolwerf voor de opdracht.

25 oktober 2018

Perfect Colors Gouda

Wij wensen Perfect Colours veel succes in het nieuwe winkelpand! InDeBuurt Gouda zegt: "Wellicht heb je de stickers en de bouwvakkers bij het oude pand van Bonita aan de Kleiweg 83 al gezien. Het was een flinke klus, maar in 2,5 week werd het geklaard. Perfect Colours (zwangerschaps- en babykleding) heeft haar deuren op deze locatie geopend."

25 mei 2018

Verbouwing Wijdstraat

In opdracht van GREEN Real Estate B.V. begeleidt JointForce de verbouwing van een monumentaal pand in het centrum van Gouda. In dit pand wordt zowel een woning als een winkelruimte gerealiseerd. Beide ruimtes zijn te huur. Meer informatie? Neem contact op met Basis. https://www.basis.nl/object/wijdstraat-10_2.html

Contact ons!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form