This is some text inside of a div block.

BOUWBEGELEIDING & BEHEER


Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of  een verbouwing: vanaf het ontstaan van een idee tot aan de oplevering van een project staan wij onze klanten vakkundig bij. Het is een uitgemaakte zaak dat door open en eerlijk zaken met elkaar te doen, alle partijen voordeel hebben. Snelle communicatie, korte lijnen en vlot schakelen hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over een eigen netwerk met onderaannemers en specialisten. Hiermee hebben wij nauw contact en weten wij over welke kwaliteiten zij beschikken.

PROJECTONTWIKKELING


Het herontwikkelen van woningen en bedrijfspanden is één van de dingen waar wij ons op richten. Onroerende goederen worden gemoderniseerd en opgeknapt, om deze vervolgens weer in verbeterde staat op de markt te brengen. Dit alles doen wij niet alleen in eigen beheer, maar wij werken ook nauw samen met andere projectontwikkelaars en investeerders. Inspelen op de wensen en behoeften van de markt, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Op zoek naar potentiële objecten stappen wij onderzoekstrajecten in en zoeken wij naar de mogelijkheden.

BELEGGINGEN

Overweegt u om te gaan beleggen in vastgoed? Als u dat doet op de juiste manier is het de veiligste manier om uw kapitaal te vergroten. JointForce Development neemt in dit proces de rol van adviseur op zich, vooraf zal er gedegen onderzoek gedaan worden waardoor u kunt rekenen op een stabiel en aantrekkelijk rendement. De zekerheid van rendement is bij vastgoedbelegging zeer hoog doordat de fluctuaties beter dan bij bijvoorbeeld aandelen te voorzien zijn, en ook minder groot. Hierdoor heeft u veel meer zicht en greep op uw investering.


Vragen? Mail: info@jointforce.nl

Contact ons!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form