top of page
Gouda_haven.jpg

BOUWBEGELEIDING & BEHEER

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of  een verbouwing: vanaf het ontstaan van een idee tot aan de oplevering van een project staan wij onze klanten vakkundig bij.

 

Het is een uitgemaakte zaak dat door open en eerlijk zaken met elkaar te doen, alle partijen voordeel hebben. Snelle communicatie, korte lijnen en vlot schakelen hebben wij hoog in het vaandel staan.

 

Wij beschikken over een eigen netwerk met onderaannemers en specialisten. Hiermee hebben wij nauw contact en weten wij over welke kwaliteiten zij beschikken.

Gentseweg.jpg

PROJECTONTWIKKELING

Het herontwikkelen van woningen en bedrijfspanden is één van de dingen waar wij ons op richten. Onroerende goederen worden gemoderniseerd en opgeknapt, om deze vervolgens weer in verbeterde staat op de markt te brengen.

 

Dit alles doen wij niet alleen in eigen beheer, maar wij werken ook nauw samen met andere projectontwikkelaars en investeerders. Inspelen op de wensen en behoeften van de markt, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Op zoek naar potentiële objecten stappen wij onderzoekstrajecten in en zoeken wij naar de mogelijkheden.

Vragen? Mail: info@jointforce.nl

bottom of page